Zbardhet vrasja e 22-vjeçarit në Strumicë, lëndime vdekjeprurëse i ka shkaktuar një bashkëmoshatar, arrestohet edhe nëna e tij

Policia NDALO aksidentin e trafikut
Shirit policor/Foto: MPB

Sot në mëngjes në orën 05.10në Radovish, pas masave dhe veprimeve të ndërmarra, zyrtarët policorë nga RSV Strumicë - Stacioni Policor Radovish kanë privuar M..Ј(22), Р.А(33), dhe më herët, rreth orës 03.00:XNUMX në fshatin Dedeli, policët e MPJ për çështje kriminale Valandovë kanë ndaluar edhe J.T.(44), të gjithë nga Strumica, njoftoi MPB.

Dje rreth orës 19.30:XNUMX, pas një debati të mëparshëm për shkak të marrëdhënieve të prishura familjare, në rrugën “Betovenova” në Strumicë, M.J. me një send të mprehtë që i ka shkaktuar lëndimet e marra A.B.(22) nga Strumica, i cili më vonë ka ndërruar jetë në Qendrën mjekësore Strumicë. Ndërsa RA gjithashtu ka sulmuar dhe plagosur BJ me një objekt të mprehtë.69), Z.B.45) dhe O.Б(20), të gjithë nga Strumica, të cilëve iu është dhënë ndihma mjekësore në Qendrën mjekësore StrumicëNë sulm mori pjesë edhe J.T., nëna e M.J..

Gjegjësisht, pas kallëzimit të rastit, në vendngjarje kanë shkuar zyrtarë policorë dhe pas marrjes së masave, autorëve iu është hequr liria dhe me urdhër të gjykatës është kontrolluar në banesën e M.J. dhe janë ngritur lëndë në lidhje me veprën penale.

Me urdhër të Prokurorit Publik, trupi i pajetë i të ndjerit është dorëzuar për obduksion. Pas dokumentimit të plotë të rastit, ndaj personave do të bëhet kallëzim përkatës.  

Video e ditës