Një kufomë mashkulli në dekompozim është gjetur në afërsi të Kavadarit

Policia NDALO aksidentin e trafikut
Shirit policor / Foto: MPB

Një veturë e pasagjerëve me targa të Manastirit dhe trupi në dekompozim i një personi të ndjerë mashkull është gjetur mbrëmë në një rrugë anësore pranë liqenit të Tikveshkos afër Kavadarit, njoftoi sot Prokuroria Publike e Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Për shkak të qasshmërisë së dobët të terrenit, ekipet policore të OVR Kavadar dhe RSV Veles kanë kryer sot kontroll në vend.

“Prokurori publik kujdestar nga Prokuroria Themelore Publike Kavadar ka lëshuar urdhër për obduksion në trupin e të ndjerit me qëllim të konstatimit të shkaqeve të vdekjes, si dhe për analizë të ADN-së që do të përcaktojë identitetin e tij”, thuhet në komunikatë. sqaron Shërbimi për Marrëdhënie me Publikun.nga Prokuroria Publike e Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Video e ditës