Promovimi i librit "Mafia shqiptare kundër Europës"

Foto: Shtypi i Lirë

Më 29 shtator, me fillim nga ora 11:XNUMX në ambientet e Kinematekës së Maqedonisë do të bëhet promovimi i librit “Mafia shqiptare kundër Evropës”, ​​autorë të të cilit janë profesori Ivan Babanovski nga Maqedonia, Gzavier Rofer dhe Stephane Kerret nga Republika Franceze. - ekspertë botërorë në fushën e kriminologjisë.

Ky është botimi i dytë, i plotësuar me temën "Ngritja e krimit të organizuar dhe korrupsionit në zonat e Ballkanit dhe Evropës", dhe botimi i parë u botua në vitin 2006.

Tema e trajtuar nga libri në këtë botim është rritja e krimit të organizuar, korrupsionit endemik dhe terrorizmit në Ballkan dhe Evropë. Në promovim do të flasë Prof. Dr. Grozdan Cvetkovski – profesor në Fakultetin e Sigurisë në Shkup në fushën e inteligjencës dhe kundërzbulimit.

Foto: Promo

I dashur lexues,

Qasja jonë në përmbajtjen e internetit është falas, sepse ne besojmë në barazinë në informacion, pavarësisht nëse dikush mund të paguajë apo jo. Prandaj, për të vazhduar punën tonë, kërkojmë mbështetjen e komunitetit tonë të lexuesve duke e mbështetur financiarisht Shtypin e Lirë. Bëhuni anëtar i Sloboden Pechat për të ndihmuar objektet që do të na mundësojnë të ofrojmë informacion afatgjatë dhe cilësor dhe Së bashku të sigurojmë një zë të lirë dhe të pavarur që do të jetë GJITHMONË NË ANËN E POPULLIT.

MBËSHTETNI NJË SHTYP TË LIRË.
ME SHUME FILLESTARE 60 DENARË

Video e ditës