Në QIK do të mbahet promovimi i dy edicioneve të revistës "Filosofska tribina".

Shoqëria Filozofike e Maqedonisë më 23 mars, me fillim nga ora 19.30:31, organizon promovimin e dy numrave të fundit të revistës "Tribuna Filozofike" (32 dhe XNUMX) në Qendrën Kulturore-Informative - Shkup. Një fjalim të përshtatshëm promovues për revistat do të mbajë prof. Dr Risto Solunçev.

Në "Tribuna filozofike 31" janë zhvendosur 10 tekste autori me temën "Mendimi filozofik në Maqedoni", dy tekste të tjera autori, si dhe nga një tekst nga rubrika "Forumi i studentëve" dhe "Forumi i shkollës së mesme".

"Tribuna Filozofike 32" përbëhet nga 9 tekste autori me tema të ndryshme përkatëse filozofike, dy përkthime, nga një tekst nga seksionet Forumi Studentor dhe Forumi i Shkollës së Mesme, tre recensione librash dhe një përmbledhje më e gjerë e Festivalit të 12-të të Filmit Filozofik.

Të dy botimet janë mbështetur nga Ministria e Kulturës dhe mund të gjenden në libraritë "Ili-Ili", "Kultura" dhe "Bukva".

I dashur lexues,

Qasja jonë në përmbajtjen e internetit është falas, sepse ne besojmë në barazinë në informacion, pavarësisht nëse dikush mund të paguajë apo jo. Prandaj, për të vazhduar punën tonë, kërkojmë mbështetjen e komunitetit tonë të lexuesve duke e mbështetur financiarisht Shtypin e Lirë. Bëhuni anëtar i Sloboden Pechat për të ndihmuar objektet që do të na mundësojnë të ofrojmë informacion afatgjatë dhe cilësor dhe Së bashku të sigurojmë një zë të lirë dhe të pavarur që do të jetë GJITHMONË NË ANËN E POPULLIT.

MBËSHTETNI NJË SHTYP TË LIRË.
ME SHUME FILLESTARE 60 DENARË

Video e ditës