Producenti i "Pirates of the Caribbean" ka zbuluar nëse Johnny Depp do të shfaqet në ndonjë nga vazhdimet.

Foto: Instagram

Producenti i filmave "Piratët e Karaibeve", në mes të gjyqit për shpifje të aktorit kundër Amber Heard, i cili është ende në vazhdim, foli për të ardhmen e rolit të Johnny Depp në ekskluzivitet,.

Depp fillimisht u shfaq si kapiten Jack Sparrow në film "Mallkimi i perlës së zezë" në 2003, dhe përsëriti rolin e kultit në deri në 4 vazhdime - "Gjoksi i të vdekurit", "Në fundin e botës", "On Stranger Tides" dhe "Të vdekurit nuk tregojnë përralla".


Megjithatë, ai nuk ka gjasa të rishfaqet si personazh në ndonjë vazhdim, sipas Jerry Bruckheimer, producent i ekskluzivitetit dhe shumë tituj të tjerë të Hollivudit me buxhet të lartë si p.sh. "Top Gun", "Bad Boys" dhe "Armageddon".

Në një intervistë me Kohet me rastin e vazhdimit Top Gun: Maverick, Bruckheimer konfirmoi se dy skenarë për piratët e Karaibeve janë në ndërtim e sipër dhe kur u pyet nëse Depp do të kthehet, ai u përgjigj:

“Jo në këtë moment. “E ardhmja ende nuk është vendosur”.

Megjithatë, producenti zbuloi një emër tjetër nga lista A që mund të shfaqet në një nga vazhdimet. Duke folur për shanset për të vazhduar me rolin kryesor të femrës, Bruckheimer deklaroi se janë duke negociuar me Margo Robbie.

"Ne jemi duke zhvilluar dy skenarë - një me të dhe një pa të."

Më parë, nga Johnny Depp iu kërkua të hiqte dorë nga roli i Grindelwald në filmin e tretë të Kafshët Fantastike pasi humbi padinë kundër gazetës për shpifje Dielli dhe redaktori ekzekutiv Dan Wootton.

Ai e zëvendësoi aktorin atje Mads Mickelsen i cili kohët e fundit pranoi se marrja e rolit ishte vërtet kaotike.

Video e ditës