Dy qytetarë të Ohrit janë ndaluar dhe kanë sulmuar fëmijët dhe gratë e tyre

Profimedia dhuna në familje
Dhuna partnere. / Foto: Profimedia

Policia e Ohrit evidentohen dy raste të dhunës në familje gjatë ditës së djeshme, gjatë të cilave dy shtetas të Ohrit janë privuar nga liria në dy raste të ndara.

Në rastin e parë i arrestuar është DT (38) i cili ka sulmuar fizikisht djalin e mitur në shtëpinë e familjes, ka kërcënuar bashkëshorten e tij dhe ka dëmtuar një pjesë të orendive.

Rasti i dytë është regjistruar pasdite kur IK (56) nga Ohrid i cili më parë kishte sulmuar fizikisht gruan dhe vajzën e tij në shtëpinë e familjes.

Aude SIA Ohër informojnë se ndaj të dyve do të ngrihet padi përkatëse.

Dhuna në familje në Gostivar, burri ka sulmuar me send druri gruan e tij

Video e ditës