Janë ndaluar dy kontrabandistë me migrantë nga Manastiri

Arrestimi / Foto: MPB
Në autostradë Gjevgjeli - Demir Kapi, pas kalimit të Marvincit në drejtim të fshatit Udovë, dje zyrtarë policorë nga Stacioni Policor “Bogorodica” kanë arrestuar B.A.(50) dhe AD (47), të dy. nga Manastiri, për shkak të ekzistimit të bazave të dyshimit se ka kryer veprën e kontrabandimit të emigrantëve.
Siç njofton MPB, gjatë një kontrolli Kamion Citroen Jumper, me targa të Prilepit, i drejtuar nga B.A., në të cilin A.D. Janë gjetur 24 emigrantë, 12 nga Pakistani, pesë nga Siria dhe India dhe dy nga Afganistani.

Në koordinim me Prokurorinë Publike për Krim të Organizuar dhe Korrupsion, mërgimtarët janë akomoduar në Qendrën Pritëse-Tranzite “Vinojug” Gjevgjeli për procedurë të mëtutjeshme dhe pas dokumentimit të plotë të rastit ndaj të dy personave do të ngrihen kallëzime përkatëse.

Video e ditës