Ndalohet një hajdut në Veles, sendi i vjedhur i është kthyer pronarit

Policët nga SVR Veles dje ia kanë hequr lirinë M.D.(20) nga Velesi. Ai dyshohet se ka kryer veprën penale “vjedhje e rëndë”, gjegjësisht se në periudhën prej 23.09.2022 deri më 25.09.2022 ka hyrë në një shtëpi në rrugën “Stevan Bogoev” në Veles, në pronësi të S.R.(82) me përdorimin e një mjeti.nga Petroveci dhe ka marrë disa sende.

Një pjesë e sendeve të sekuestruara i janë gjetur dhe i janë kthyer pronarit, ndërsa personi është ndaluar në komisariat dhe pas dokumentimit të plotë të rastit ndaj tij do të bëhet kallëzimi përkatës.

Video e ditës