Arrestohet një tregtar në qendër të Shkupit

Foto: Arkivi

Herët në mëngjes sot në ora 02.30:29 në zonën e Qendrës, zyrtarët policorë të Njësisë së Policisë për Intervenim në RSH Shkup e kanë hequr lirinë E.C.(XNUMX) nga Shkupi.

Iu gjet dhe iu mor marijuana, një lëndë pluhuri e bardhë dhe një peshore dixhitale.

Pas dokumentimit të rastit ndaj tij do të bëhet kallëzimi përkatës.

Video e ditës