Paraburgim për resenianin që tentoi të rreh një polic dhe inspektorë të Prilepit

Foto: ilustrim

Shofer furgoni dje shkaktojnë një incident kur ai u ndalua në Prilep, duke tentuar të shkelë një polic dhe inspektorë komunalë, dhe tani është në paraburgim, tha policia.

Me datë 25.06.2022 SPB Manastir-OVR Prilep në Prokurorinë Themelore Publike Prilep ka paraqitur kallëzim penal kundër NK (53) nga Resnja, për shkak të ekzistimit të shkaqeve të dyshimit për kryerjen e veprës penale “rrezikimi i sigurisë” nga neni. 143 rr. 3 dhe dy vepra penale "sulm ndaj një zyrtari gjatë kryerjes së detyrave të sigurisë" nga neni. 383 i Kodit Penal. Përkatësisht, me datë 25.06.2022, nga zyrtarë policorë të KK Prilep, i dyshuari është privuar nga liria, pasi paraprakisht kishte tentuar të rreh inspektorët komunalë dhe një zyrtar policor i cili ishte duke kryer punë zyrtare me furgonin e tij “Mercedes Sprinter”. , thonë nga Ministria e Brendshme.

Nga gjyqtari i procedurës paraprake i NK i është caktuar masa e paraburgimit në IEVP Manastir.

Video e ditës