Paraburgim për pedofilin nga Kratova

Prokuroria Themelore Publike Shtip ka lëshuar urdhër për zhvillimin e procedurës hetimore ndaj një personi për të cilin ekziston dyshimi i bazuar se ka kryer vepër penale Sulm seksual ndaj fëmijës nën moshën 14 vjeçare.

Më 14 janar, një banues i dyshuar në Kratovë ka kryer marrëdhënie seksuale me një vajzë 12-vjeçare nga fshati Probishtip i Tripatancit. Për ta detyruar vajzën të kryente marrëdhënie seksuale, ai ka nxjerrë një thikë, e ka vendosur viktimën në qafë dhe e ka kërcënuar.

Me propozim të prokurorit publik kompetent, gjyqtari i procedurës paraprake nga Gjykata Themelore në Shtip, të dyshuarit i caktoi masën e paraburgimit në kohëzgjatje prej 30 ditësh.

Video e ditës