PYETJA E JAVËS: A duhet të legalizohen martesat e të njëjtit seks në Maqedoni?

Shtypi i Lirë kreu një sondazh me lexuesit e tij për këtë pyetje javën e kaluar “A duhet të legalizohen martesat e të njëjtit seks në Maqedoni?.

Shumica e të anketuarve, ose 59,72 për qind, kanë deklaruar se martesat e të njëjtit seks nuk duhet të legalizohen, ndërsa 38,96 për qind janë përgjigjur se duhet të legalizohen. Vetëm 1,33 për qind nuk e dinë nëse martesat e të njëjtit seks duhet të legalizohen në vend.

Greqia së fundmi legalizoi martesat e të njëjtit seks, duke u bashkuar me disa vende të tjera anëtare të BE-së që e kanë bërë tashmë këtë.

Votoni për pyetjen tonë të re të javës në dispozicion në faqen tonë të internetit "E ke ndryshuar pasaportën?".

I dashur lexues,

Qasja jonë në përmbajtjen e internetit është falas, sepse ne besojmë në barazinë në informacion, pavarësisht nëse dikush mund të paguajë apo jo. Prandaj, për të vazhduar punën tonë, kërkojmë mbështetjen e komunitetit tonë të lexuesve duke e mbështetur financiarisht Shtypin e Lirë. Bëhuni anëtar i Sloboden Pechat për të ndihmuar objektet që do të na mundësojnë të ofrojmë informacion afatgjatë dhe cilësor dhe Së bashku të sigurojmë një zë të lirë dhe të pavarur që do të jetë GJITHMONË NË ANËN E POPULLIT.

MBËSHTETNI NJË SHTYP TË LIRË.
ME SHUME FILLESTARE 60 DENARË

Video e ditës