Zjarr në qendrën kulturore "Braka Miladinovci" në Strugë

Zjarrfikësit / Foto: Arkiv

Natën e kaluar në qendrën kulturore "Braka Miladinovci" në Strugë shpërtheu një zjarr, në të cilin u shkaktua dëm material, por askush nuk u lëndua, tha SIA Ohër.

Zjarri, sipas informacionit, u raportua në orën 1:40 të mëngjesit në policinë e Strugës.

- Pas një inspektimi, u konkludua se zjarri, në të cilin nuk kishte persona të lënduar, u paraqit në derën ndihmëse ndihmëse dhe u shua me një ndërhyrje të shpejtë të Njësisë Territoriale të Zjarrfikjes nga Struga, tha sot zëdhënësi i SIA Ohër Stefan Dimoski.

Zjarrfikësit e Strugës ndërhynë me një automjet zjarrfikës dhe tre zjarrfikës.

- Për një kohë të shkurtër zjarri u vu nën kontroll, dhe për rreth gjysmë ore u shua plotësisht. Wasshtë shkaktuar dëm i vogël material, konfirmuar për MIA nga TPPE Struga.

Policia bëri një inspektim, ata po punojnë për të përcaktuar arsyet pse u shkaktua
zjarri.

Video e ditës