Zjarr në deponinë e Vardarishtit, tym i zi i dendur mbi Shkup

Zjarri në deponinë e Vardarishtes/Foto: Facebook

Ekipi i BPPZ-së së Qytetit të Shkupit me një mjet zjarrfikës dhe tre zjarrfikës prej rreth orës 13:30 kanë shuar zjarrin në hapësirë ​​të hapur në një lokacion afër ish-deponisë Vardarishte, njoftoi Qendra për Menaxhimin e Krizave.

Ndërhyrja është në zhvillim e sipër dhe për momentin digjen gomat e vjetra të makinave, për këtë arsye ka tym të zi të dendur.

Shpresohet që zjarri të shuhet së shpejti.

Video e ditës