Zjarri u riaktivizua në afërsi të fshatrave Vapila dhe Sirula të Ohrit

Foto nga MIA

Është riaktivizuar zjarri në mes të fshatrave Vapila dhe Sirula të Ohrit, njoftoi sonte Qendra për Menaxhimin e Krizave.

Sipas informacioneve, zjarri ka rënë rreth orës 19:XNUMX, por nuk ka rrezik për popullatën.

– Zona është shkëmbore me bimësi të ulët, por nuk ka rrezik serioz për njerëz dhe të mira materiale, terreni është i paarritshëm. Në vendngjarje ndodhen përfaqësues të Shërbimit Pyjor dhe punonjës të ndërmarrjes publike Pyjet Kombëtare, të cilët aktualisht po kryejnë xhiro dhe po vlerësojnë situatën, mësohet nga QKM.

Më herët, QKM ka dalë me informacione se zjarri është shuar plotësisht.

Sipas ndërmarrjes publike “Pyjet Kombëtare”, është prekur një sipërfaqe e madhe me pyll dushku me kërcell të ulët, të cilët do të vlerësojnë më tej dëmet.

Video e ditës