Postimi tronditës nga djali i Marinko Rokvic: Kush do të thoshte që ky është koncerti juaj i fundit, me dy djemtë tuaj!

marinko rokvic
Foto: Ekrani i printimit / Twitter

Këngëtari legjendar serb Marinko Rokvic vdiq më 6 nëntor pas një sëmundjeje të gjatë dhe të rëndë. Më 26 qershor këngëtari mbajti në Sombor koncertin e tij të fundit, në të cilin performoi me dy djemtë e tij.

Në postimin e ri në Twitter, të postuar nga djali i tij Nikolla, ai shkruan – Kush do të thoshte se do ta keni koncertin e fundit me dy djemtë tuaj! E di sa i lumtur ishte ai në performancën në Sombor të bukur! Një ditë më parë, nëna ime i çoi rezultatet tuaja te mjeku dhe doktori pyeti - a mund të shkojë ky njeri?

 

Shiko këtë post në Instagram

 

Një postim i shpërndarë nga Nikola Rokvic (@nikolarokvic)

Postimi shoqërohet me foto nga performanca e fundit e Marinkos, të cilat tregojnë se ai është dobësuar dukshëm.

Rokvic e mbajti këtë koncert para një publiku prej 10.000 mijë vetësh, sikur të ishte çështje shëndeti, sikur të ishte në ditët e tij më të mira…

“Çfarë force dhe çfarë vullneti për të jetuar! Faleminderit për gjithçka që na keni dhënë dhe na keni lënë në besim! “Shkëlqe në përjetësi!”, shkruan djali i tij Nikolla.

Video e ditës