Ish-boksieri Primislav Dimovski nuk është më shef i policisë “Alfi”

Primislav Dimovski, udhëheqës i Njësisë për intervenim në SVR Shkup / Foto; Shtypi i lirë

Primisllav Dimovski është shkarkuar nga detyra e drejtuesit të Njësisë së Policisë së Ndërhyrjes, shkruan “Focus”, referuar burimeve të tij në MPB.

Sipas informacioneve, ish-përfaqësuesi i boksit Dimovski është degraduar dhe emëruar këshilltar për komunikacion në ministri.

Nga MPB-ja për momentin nuk i konfirmojnë informacionet dhe nuk dihet pse është zëvendësuar Dimovski dhe kush do të jetë në vend të tij.

Ai ka qenë komandant i Njësisë së Parë të Reagimit dhe Ndërhyrjes “Alfie”, ndërsa në vitin 2019 është emëruar edhe drejtues i Njësisë së transformuar të Policisë së Ndërhyrjes.

Video e ditës