Për shkak të Maratonës së Shkupit nesër, regjimi i qarkullimit në kryeqytet ka ndryshuar

Foto: Maratona e Shkupit

Më 1 tetor 2023 (e diel) do të mbahet Maratona Viz Air Shkup dhe në periudhën prej orës 04:00 deri në ora 15:00 do të ketë regjim të përkohshëm të komunikacionit nëpër rrugët e Shkupit. Organizatorët e maratonës Wizz Air Shkupi apelojnë tek të gjithë qytetarët që të respektojnë shenjat e vendosura të komunikacionit dhe të përdorin zgjidhje alternative të komunikacionit.

Të mbyllura për qarkullim do të jenë këto rrugë: rr. Dimitrie Chupovski, pjesë e bulevardit Kliment Ohridski, rruga Shën Kirili dhe Metodi, rruga Metropolitan Teodosij Gologanov, rruga Vasil Chakalarov, rruga 11 Oktomvri, pjesë e bulevardit Krushevska Republika, rruga Yeseninova, Brigada e Tretë Maqedonase nga trafiku i Serbisë Laneev djathtas dritat me kryqëzimin e bulevardit Jane Sandanski në semaforët në Krstot), pjesë e bulevardit Jane Sandanski (një korsi nga semaforët në Majcin Dom deri në semaforët në Bulevardin Serbia).

Në ngjarjen më të madhe sportive në Maqedoni, Wizz Air Shkup Maratona 2023, në lidhje me edicionin e 19-të, më shumë se 11.000 pjesëmarrës pritet të vrapojnë nëpër rrugët e Shkupit dhe të mbushin kryeqytetin me energji pozitive.

Organizatorët apelojnë që të gjithë vrapuesit të jenë të informuar mirë se në cilën anë duhet t'i afrohen vijës së startit të dielën, sepse do të ketë një fillim divergjent.

I dashur lexues,

Qasja jonë në përmbajtjen e internetit është falas, sepse ne besojmë në barazinë në informacion, pavarësisht nëse dikush mund të paguajë apo jo. Prandaj, për të vazhduar punën tonë, kërkojmë mbështetjen e komunitetit tonë të lexuesve duke e mbështetur financiarisht Shtypin e Lirë. Bëhuni anëtar i Sloboden Pechat për të ndihmuar objektet që do të na mundësojnë të ofrojmë informacion afatgjatë dhe cilësor dhe Së bashku të sigurojmë një zë të lirë dhe të pavarur që do të jetë GJITHMONË NË ANËN E POPULLIT.

MBËSHTETNI NJË SHTYP TË LIRË.
ME SHUME FILLESTARE 60 DENARË

Video e ditës