Për shkak të një mosfunksionimi, pa ujë janë disa nga përdoruesit e rrugëve “Mikhail Çakov” dhe “Giorgji Sugare”.

Pa ujë / Foto: Arkivi i Shtypit të Lirë

Për shkak të defektit rrugor f-150 mm në rrugën “Mikhail Chakov” bb, do të ketë ndërprerje të furnizimit me ujë të përdoruesve të një pjese të kësaj dhe nga rruga “Gjorgi Sugare”.

Siç informojnë nga JP Vodovod dhe Kanalizime, furnizimi me ujë do të ndërpritet nga ora 9.45:XNUMX deri në përfundimin e sanimit të defektit.

Burimi: MIA

Video e ditës