PËR SHKAK TË BLOKADIT: Një pjesë e linjave të JSP do të funksionojë me një regjim të ndryshuar

JSP
Autobusët e JSP / Foto: MPB

Për shkak të shpallur bllokimi i kryqëzimit në autokomandë në bulevardin "Aleksandar Makedonski" me "Brigada 16 Maqedonase"Një pjesë e linjave të transportit publik të qytetit sot në periudhën nga ora 7 deri në 10 do të funksionojë me regjim të ndryshuar se zakonisht, njoftojnë nga Ndërmarrja Publike e Transportit “Shkup”.

Rrugët e mëposhtme do të ndryshojnë:

Linjat 43, 45, 50, 50A, 52, 53, 55, 55 B, 62, 63, 63A, 65, 65A, 65B, 65B, 66, 66A dhe 68. Në drejtim të Shtëpisë së Shtypit, Qendrës Klinike dhe Qendrës së Transportit, në Autokomandë përmes bulevardit "Aleksandar Makedonski" do të shkyçet te nyja Diamant, pastaj përgjatë bulevardeve "Kiro Gligorov", "Serbia" dhe "Jane Sandanski". ndalesat e fundit të Qendrës së Transportit, dhe linjat 43, 50 dhe 50A nga Qendra e Transportit, përmes Jugodrvo-s dhe Rekordit, do të vazhdojnë deri në ndalesat e fundit të Shtëpisë së Shtypit dhe Qendrës Klinike. Në drejtim të kundërt, ata do të funksionojnë në të njëjtin modalitet të modifikuar.

Rreshti 54. Nga Brikolaj, nga rruga “Pero Nakov” do të kthehet majtas përgjatë bulevardit “Kiro Gligorov”, pastaj përgjatë bulevardeve “Srbija” dhe “Jane Sandanski” deri në ndalesën përfundimtare të Qendrës së Transportit. Në drejtim të kundërt, do të udhëtojë në të njëjtën rrugë të ndryshuar.

Rreshti 16. Nga Przhino në Zhelezarë do të kalojë nëpër Çair (Bit Pazar, Çair, Zelezara). Në drejtim të kundërt, do të udhëtojë në të njëjtën rrugë të ndryshuar.

Rreshti 13 dhe 42. Në drejtim të Zelezarës, duke lëvizur nga Kisella Voda dhe Draçeva, te Fershpedi do të kthehen majtas në rrugën "808", do të kalojnë para drejtimit të JSP deri në ndalesën në "Alkaloid" që do të jetë fillimi/përfundimi. ndaloni

Linjat 2 dhe 2A. Në drejtim të Avtokomandës, në rrethrrotullimin në Continental, ata do të kthehen në rrethrrotullim dhe ndalesa e tyre e fillimit/mbarimit do të jetë ndalesa në Svetlost.

Video e ditës