Intervista e sonte me presidentin Pendarovski është anuluar për arsye sigurie

Stevo Pendarovski në "Brifing i mëngjesit" / Foto: "Shtypi i lirë" - Dragan Mitreski

Intervista me presidentin Stevo Pendarovski, e cila ishte dashur të transmetohej sonte drejtpërdrejt në TV21, është shtyrë për arsye sigurie, tha televizioni.

Siç tha drejtuesi i emisionit “Click Plus”, Borjan Jovanovski, lokacioni i televizionit, ambientet e të cilit janë në ish-kinemanë "Vardar" në qendër të Shkupit, vetëm njëqind metra larg Kuvendit, ku sonte u mbajt protestë kundër propozimit francez për fillimin e negociatave për anëtarësimin e vendit në BE. , ishte problematike.

Pas përshkallëzimit të dhunës dhe arrestimeve të ndodhura në protestë, është marrë vendimi për anulimin e intervistës, sipas TV21.

Video e ditës