Policia dhe inspektorët në kontrollin e gjashtë mbeturinave në Karposh

pixabay

Policët e Njësitit për krime ekonomike dhe kompjuterike dhe policë nga RSSH Shkup, në bashkëpunim me inspektorët e Inspektoratit Shtetëror të Tregut (ISP) dhe Inspektoratit Shtetëror të Mjedisit Mjedisor (SIP), dje kanë kryer aksion kontroll të gjashtë personave juridikë - mbeturina. në zonën e Karposhit në Shkup.

Në kuadër të kontrollit të veprimit në katër persona juridikë, nga IÇP është konstatuar se nuk dispononin dokumentacion adekuat për mbajtjen e evidencës materiale dhe në njërin prej tyre u konstatua nga DIŽS se nuk kishte licencë. për të kryer veprimtarinë e magazinimit dhe trajtimit të mbetjeve.

Prokurori Publik do të njoftohet për parregullsitë e konstatuara nga punonjësit policorë të Njësisë kundër Krimit Ekonomik dhe Kompjuterik dhe do të shqiptohen sanksione përkatëse nga ana e inspektorateve.

I dashur lexues,

Qasja jonë në përmbajtjen e internetit është falas, sepse ne besojmë në barazinë në informacion, pavarësisht nëse dikush mund të paguajë apo jo. Prandaj, për të vazhduar punën tonë, kërkojmë mbështetjen e komunitetit tonë të lexuesve duke e mbështetur financiarisht Shtypin e Lirë. Bëhuni anëtar i Sloboden Pechat për të ndihmuar objektet që do të na mundësojnë të ofrojmë informacion afatgjatë dhe cilësor dhe Së bashku të sigurojmë një zë të lirë dhe të pavarur që do të jetë GJITHMONË NË ANËN E POPULLIT.

MBËSHTETNI NJË SHTYP TË LIRË.
ME SHUME FILLESTARE 60 DENARË

Video e ditës