Në rrethana misterioze, Nikolce nga Bukova u zhduk më 13 maj, u gjet i vdekur pothuajse tre muaj më vonë.

Nekrologjia dhe njoftimi i MPB-së për të zhdukurin Nikolce Nikollovski/Foto: MPB

Në varrezat e fshatit Bukovë të Manastirit sot do të varroset Nikolçe Nikollovski (33), për të cilin familja dhe policia janë në kërkim që nga 13 maji i këtij viti, kur u raportua i zhdukur.

Trupi i dekompozuar është gjetur mbrëmjen e XNUMX gushtit pranë makinës së tij të parkuar pranë liqenit të Tikveshit.

Për shkak të qasshmërisë së dobët të terrenit, ekipet policore nga OVR Kavadar dhe RSV Veles të nesërmen kanë kryer kontroll në vendngjarje, ndërsa prokurori publik kujdestar nga Prokuroria Themelore Publike Kavadar ka lëshuar urdhër për obduksion në trupin e të ndjerit për të përcaktuar shkaqet e vdekjes. Për shkak të gjendjes së keqe të trupit, është lëshuar urdhri për analizën e ADN-së për të përcaktuar identitetin.

Familja ende nuk ka marrë rezultatet e autopsisë, ndaj edhe sot, në ditën e varrimit të tij, mbeten të paqarta të gjitha rrethanat nga dita e zhdukjes së tij më 13 maj deri në ditën e zbulimit të trupit të pajetë, një periudhë prej gati tre muajsh në të cilin askush nuk e vuri re as trupin e as veturën e braktisur nga liqeni i Tikveshit. Edhe pse terreni është i paarritshëm, ai ende përdoret nga popullata vendase, por deri më tani askush nuk ka raportuar diçka të pazakontë në atë zonë.

Rezultatet e autopsisë duhet të tregojnë se kur ka vdekur djali dhe nëse ka qenë një vdekje e dhunshme.

Video e ditës