Në Klubin e deputetëve ka filluar takimi mes Kovaçevskit dhe Mickoskit

Foto: Kolazh / Free Press

Në Klubin e deputetëve sot filloi takimi i kryeministrit dhe liderit të LSDM-së Dimitar Kovaçevski dhe kryetarit të opozitës VMRO-DPMNE Hristijan Mickoski lidhur me propozimin francez për heqjen e vetos bullgare dhe hapjen e negociatave për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në BE. pasdite.

Takimi është pjesë e një sërë takimesh konsultative të planifikuara të Kovaçevskit me liderët e opozitës, në kuadër të konsultimeve të gjera për propozimin e presidencës franceze. Kryeministri ka zhvilluar tashmë takime konsultative me krerët e koalicionit qeveritar, me trupin diplomatik, shoqërinë civile, me përfaqësues të publikut ekspert dhe medias.

Pas takimit të sotëm, Kovaçevski dhe Mickoski pritet të japin deklarata për media.

Video e ditës