Prezantuesja e njohur televizive Sasha Zalepugin vdiq

Foto: Printscreen - Instagram

Prezantuesja e njohur televizive Sasha Zalepugin vdiq mbrëmë në një spital në Zagreb nga pasojat e një goditjeje. Ka ndërruar jetë në moshën 91-vjeçare ish-gazetari dhe redaktori i pasdites së së dielës.

 

Shiko këtë post në Instagram

 

Një postim i ndarë nga Gloria.hr (@ gloria.hr)


Zalepugin ka lindur në Sarajevë dhe ishte një nga prezantuesit më të famshëm televiziv në ish-Jugosllavi, duke u bërë veçanërisht një markë e emisionit Pasdite e së dielës.

 

Shiko këtë post në Instagram

 

Një postim i ndarë nga showbuzz.hr (@showbuzzhr)


Në RTV Zagreb, Zalepugin filloi të punojë në vitin 1966, fillimisht si redaktor i Panorama Kulturore, dhe nga viti 1968 si redaktor i programit kulturor të TV Zagrebit.

 

Shiko këtë post në Instagram

 

Një postim i ndarë nga showbuzz.hr (@showbuzzhr)


Zalepugin ishte redaktor i programit Argëtues në TV Zagreb nga viti 1971 deri në vitin 1973, kur filloi të redaktonte dhe të drejtonte shfaqjet e mozaikut të titulluar Pasditja e së dielës, të cilat zgjatën 4 orë secila. Në vitin 1983, kjo shfaqje u quajt "Takim pa axhendë", shkruhet në biografinë e Sasha Zalepugin.

Video e ditës