Peter Robbins, aktori që ia dha zërin Charlie Brown, ka vdekur

Peter Robbins
Peter Robbins / Foto: Printscreen / YouTube

Aktori Peter Robbins, i cili ia dha zërin personazhit të Charlie Brown, vdiq në moshën 65 vjeç.

Familjarët e aktorit për “Fox 5 San Diego” konfirmuan se Robbins kreu vetëvrasje.

Robbins, emri i vërtetë i të cilit është Louis G. Nanasi ka lindur në vitin 1956 në Los Anxhelos. Ai filloi të aktrojë në vitin 1963 dhe ishte i pari që ia dha zërin personazhit të Charlie Brown, krijuar nga Charles M. Schultz.

Robbins ndaloi aktrimin në 1972 dhe për ca kohë punoi si DJ në Palm Springs.

Përkatësisht, ai vuante nga çrregullimi bipolar, dhe në vitin 2015 u bë kryefjalë kur u dënua me pesë vjet burg për kërcënime të disa personave, përfshirë edhe personazhe publike. Ai u lirua në vitin 2019.

Video e ditës