Pas një reklame në Facebook, një Shkup ka mbetur pa para dhe pa "Mercedes"

Logoja e Mercedes / Foto Live Media Publishing Group / Alamy / Alamy / Profimedia

Më 23.30 korrik në ora 21:22.06.2022, një 55.000 vjeçar banues nga Shkupi ka lajmëruar në stacionin policor se është mashtruar nga A.C.. Sipas kallëzimit, me datë 24.06.2022 ka shpallur veturën Mercedes për shitje. në profilin e tij në Facebook për shumën prej XNUMX euro, pas së cilës A.C. e ka telefonuar më datë XNUMX. dhe kërkoi të takoheshin dhe të bien dakord për të blerë automjetin.

Siç raportohet, pas disa takimeve ata ranë dakord të bënin një shkëmbim dhe A.C. për t'i paguar edhe 40.000 mijë euro të tjera.

Gjithashtu, sipas kallëzimit, ata kanë bërë një marrëveshje shkëmbimi, pas së cilës kanë shkëmbyer automjetet, por deri në denoncimin e ngjarjes, A.C ende nuk i ka dhënë paratë dhe pas shumë bisedave telefonike nuk ka pranuar t'ia kthejë automjetin.

Po merren masa për zbardhjen e çështjes.

Video e ditës