Vlado Janevski deklaroi edhe pas Gigovskës: Nuk do të performoj në festën në Skënderbe

Foto: Printscreen - Facebook

Këngëtarja maqedonase e estradës Vlado Janevski anuloi performancën e tij në Festivalin e Paqes, kushtuar 21 vjetorit të nënshkrimit të Marrëveshjes Kornizë. Gjegjësisht, Janevski u shpall si një nga disa yje të muzikës vendase dhe të huaja që do të performojnë më 13 gusht në sheshin Skënderbej.


Ekipi menaxhues i këngëtares sot në rrjetet sociale ka bërë një njoftim zyrtar se këngëtarja nuk do të performojë një ditë pas njoftimit se Janevski do të jetë pjesë e programit muzikor në Festivalin e Paqes.

“Vlado Janevski nuk po performon në festën e mbajtur më 13.08.2022 gusht XNUMX në Sheshin Skënderbej në Shkup”, thuhet në njoftimin zyrtar.

Ministria e Sistemit Politik, e cila është organizatore e festivalit, dje në faqen e tyre zyrtare në Facebook ka njoftuar performancën e këngëtarit Vlado Janevski.

“Edicioni i parë i festivalit, i cili synon të bëhet tradicional, do të mbahet në sheshin Skënderbej në Shkup me performancën e yjeve të njohur të muzikës, ndër të cilët edhe Vlado Janevski”, njoftuan nga atje.

Janevski u lajmërua pasi Antonia Gigovska e anuloi performancën e saj sepse, siç tha këngëtarja e re në njoftim, “nuk dëshiron të jetë pjesë e manifestimeve që kanë të bëjnë me politikën”.

Antonia Gigovska njoftoi: Nuk dua të jem pjesë e manifestimeve që kanë të bëjnë me politikën

Video e ditës