Notarët e Shkupit fitojnë 20 medalje në garën ndërkombëtare të Banja Luka Open

Rezultatet më të mira të notarëve të Shkupit në Banja Luka, Bosnje dhe Hercegovinë / Foto: facebook / Plivacki Klub Shkup

Sara Jankoviç në garën ndërkombëtare të notit “Banja Luka Open” ai vendosi rekorde në disiplinat 50 dhe 100 metra gjoks.

Në 50 metra gjuajtje gjoksi ajo pati një kohë prej 34,28 sekonda për një rekord të ri kadetësh, të rinjsh dhe të moshuarish, dhe në 100 metra gjuajtje gjoksi rezultati i saj është 01:16,06 min. për një rekord të ri kadet dhe të rinjsh.

Fitoi vendin e parë në 50 kualifikueset e qytetit, dhe vendin e dytë në finale, “artë” ishte 100 metra në kualifikuese dhe në finale. Më pas vendi i dytë në 400 metra stil i lirë, si dhe në kategorinë 1500 metra absolute.

Gjithashtu, sukseset dhe rezultatet e konkurrentëve të tjerë të PC Shkupi në Banja Luka, Bosnje dhe Hercegovinë:

Petar Atanasovski
400 m i lire vendi i dyte

Marko зиuzi.
400m i përzier Vendi i 3-të

Katja Tanaskoska
200 m shpine vendi i 3-të

Dimitar Bosnakov
400 m i lire vendi i dyte

Borjan Davkovski
200 m gjoks vendi i 3-të

Emil Subotiç
400m i përzier Vendi i 1-të
100m delfin vendi i dytë
50 m shpine vendi i 2-të

David Nedelkovski
100m delfin vendi i dytë
200m delfin vendi i dytë

Darjan Andreev
100m delfin vendi i dytë
200m delfin vendi i dytë
50m delfin vendi i dytë

Vedran Andreev
100m delfin vendi i dytë

Video e ditës