Petrovska: Në njësinë zgjedhore 6 shkojmë me një listë multietnike të përbërë nga njerëz me integritet

Foto: Shtypi i Lirë

Slavjanka Petrovska bartësi i listës në Njësinë e 6-të zgjedhore nga koalicioni i udhëhequr nga LSDM-ja kërkoi nga votuesit që të besojnë dhe të votojnë masivisht në zgjedhjet parlamentare të 8 majit për listën në Njësinë e 6-të zgjedhore të udhëhequr nga LSDM-ja sepse, siç tha ai, është një listë multietnike, dhe njerëzit me integritet .

“Në këtë listë do të shihni emrat e 20 personave, me emër dhe mbiemër, të ndryshëm në etni dhe fe, të ndryshëm në moshë, gra dhe burra, por persona me integritet, të ndershëm dhe të përgjegjshëm dhe më e rëndësishmja besnikë ndaj shtetit dhe evropianit. vlerat rreth nesh të bashkuara. Jemi të gatshëm profesionalisht, me përgjegjësi dhe përkushtim që t'i realizojmë të gjitha premtimet që janë të shkruara në formë të masave dhe politikave në programin tonë për të ardhmen evropiane”, tha bartësja e 6 IE nga koalicioni i udhëhequr nga SDM Slavjanka Petrovska.

Nuk do të dorëzohemi derisa Maqedonia të bëhet pjesë e Bashkimit Evropian dhe derisa të sigurojmë pagë minimale prej 600 euro dhe pagë mesatare prej 1.100 euro, shtoi Petrovska.

“Dhe ne nuk do të dorëzohemi derisa të korrigjojmë gabimet që kemi bërë në 7 vitet e fundit, të cilat kanë të bëjnë me politikën e gabuar të personelit, rezultatet e dobëta në sigurimin e drejtësisë dhe dobësitë e perceptuara në proceset sistematike. Gjatë 7 viteve të kaluara në pushtet, LSDM dhe Koalicioni morën vendime shtetërore që i mundësuan shtetit të ecë përpara dhe të zërë vend në të njëjtën tryezë me vendet më të fuqishme që janë pjesë e aleancës ushtarako-politike të NATO-s. Dhe është koha, pa vonesë, pa patriotizëm të rremë, të marrim vendimin që vendi të vazhdojë në rrugën e duhur dhe të mos kthehet prapa në disa kohë të pasigurta dhe angazhimet tona janë të qarta. Në mandatin e ri do të luftojmë për të siguruar paga dhe pensione më të larta, ulje serioze të papunësisë, më shumë përfitime për të rinjtë. Pagat do të vazhdojnë të rriten, pensionet do të rriten gjithashtu. Pensioni minimal do të jetë 20.000 denarë, ndërsa pensioni mesatar 30.000 denarë”, tha Petrovska.

Para konferencës për media të mbajtur para Monumentit të Revolucionit në qendër të Tetovës, ajo pati një takim me mediat nga Tetova.

I dashur lexues,

Qasja jonë në përmbajtjen e internetit është falas, sepse ne besojmë në barazinë në informacion, pavarësisht nëse dikush mund të paguajë apo jo. Prandaj, për të vazhduar punën tonë, kërkojmë mbështetjen e komunitetit tonë të lexuesve duke e mbështetur financiarisht Shtypin e Lirë. Bëhuni anëtar i Sloboden Pechat për të ndihmuar objektet që do të na mundësojnë të ofrojmë informacion afatgjatë dhe cilësor dhe Së bashku të sigurojmë një zë të lirë dhe të pavarur që do të jetë GJITHMONË NË ANËN E POPULLIT.

MBËSHTETNI NJË SHTYP TË LIRË.
ME SHUME FILLESTARE 60 DENARË

Video e ditës