Pensionistët janë përleshur në mesditë në rrugën e Draçevës

Policia / Foto e Ministrisë së Brendshme

Dy pensionistë të moshës 70 dhe 75 vjeçare janë përleshur dje rreth mesditës në lagjen Draçevë, njoftoi MPB.

“Me datë 26.09.2022, në ora 12.30:75, në Stacionin Policor Draçevë është raportuar se në zonën e Draçovës, pas një mosmarrëveshjeje të mëparshme, është prishur rendi dhe qetësia publike nga një përleshje fizike në mes të M.Gj. (70) dhe Lj.S.(XNUMX), të dy nga Shkupi”, thonë nga policia.

Po merren masa për zbardhjen e çështjes.

Video e ditës