Pendarovski dhe Steinmeier vendosën kurora me lule në varrin e Goce Dellçevit

Foto: Stevo Pendarovski / Facebook

Në kuadër të vizitës zyrtare të Presidentit të Republikës Federale të Gjermanisë, Frank-Walter Steinmeier i Republikës së Maqedonisë së Veriut, sot president Stevo Pendarovski dhe kolegu i tij gjerman vendosën kurora me lule te varri i revolucionarit maqedonas Goce Dellçev në Shkup.

Dy presidentët, pasi përfunduan ceremoninë e vendosjes së kurorave, panë ikonostasin, ikonat dhe pikturën afreske në kishën “Shën. Spas”.

Më herët, presidenti Stevo Pendarovski e priti presidentin Steinmeier në një ceremoni zyrtare me nderimet më të larta shtetërore dhe ushtarake në zyrën presidenciale, ndërsa pas takimit dhe takimit plenar të delegacioneve zyrtare, të dy presidentët mbajtën një konferencë të përbashkët për media.

Video e ditës