Këngëtarja dhe mjekja Simona Popovska u bë nënë për herë të dytë: Nikolla mori një vëlla të vogël

Simona Popovska
Simona Popovska / Foto: Printscreen / Instagram

Në Instagram – profili i këngëtares dhe doktoreshës së njohur Simona Popovska urimet po vërshojnë dhe ndjekës dhe miq të shumtë kanë mirëpritur anëtarin e katërt të familjes Popovski. Ditën e djeshme Simona është bërë nënë për herë të dytë dhe sipas urimeve që kanë dalë në rrjetet sociale bëhet fjalë për një djalë. Popovska e mbajti “sekret” shtatzëninë e dytë, si të parën.

 

Shiko këtë post në Instagram

 

Një postim i shpërndarë nga. @ (@Simonapopovskaofficial)


Nikolla e vogël, e cila është gëzimi i parë i këngëtares dhe bashkëshortit të saj, ka lindur vitin e kaluar në prill, ndërsa tani ka marrë një tjetër rol - një vëlla më të madh.

 

Shiko këtë post në Instagram

 

Një postim i shpërndarë nga. @ (@Simonapopovskaofficial)


Në vitin 2018, Simona u martua me partnerin dhe dashurinë e saj shumëvjeçare. Chris Popovski. Prindërit e lumtur ende nuk janë lajmëruar në profilet e tyre me rastin e ardhjes së re.

 

Shiko këtë post në Instagram

 

Një postim i shpërndarë nga. @ (@Simonapopovskaofficial)

Postimet në profilin e Simonës në Instagram në periudhën e kaluar janë kryesisht nga puna e saj si dermatologe dhe rrallëherë ajo poston foto private.

Foto: Printscreen - Instagram
Foto: Printscreen - Instagram

 

urime!

Video e ditës