Pesëdhjetë raporte për pasojat e stuhisë së mbrëmshme në Kavadar 

Pesëdhjetë raportime nga banorët e Kavadarit për pasojat e stuhisë së mbrëmshme në Kavadar, njoftuan sot nga zyra e kryetarit Mitko Jançev.
- Vazhdon larja e rrugëve në territorin e Komunës së Kavadarit pas reshjeve intensive të shiut dhe stuhisë që ka përfshirë qytetin dhe vendbanimet përreth. Gjatë natës së kaluar kanë rënë rreth 40 litra shi për metër katror për rreth gjysmë ore, nga qytetarët janë bërë rreth pesëdhjetë denoncime për ndërhyrje dhe riparime të kanalizimeve, dhomave të bodrumit, rrëshqitjeve. Gjatë gjithë mbrëmjes në terren kanë punuar intensivisht me shërbime nga “Komuna ime”, TPPE Kavadar dhe PK “Komunaleci”, ndërsa tashmë nesër kryetari Mitko Jançev do të formojë komision për vlerësimin e dëmeve nga fatkeqësitë natyrore – njoftuan nga zyra e kryetarit.
Nga aty apelojnë tek qytetarët nëse kanë nevojë apo dëmtime të lajmërohen në numrin e telefonit 13-300 në qendrën e thirrjeve të Komunës së Kavadarit.
Qytetarët dëshmojnë sot se përmbytja e djeshme ka vërshuar bodrumet, të cilët janë mbushur me ujë dhe kanë arritur lartësinë një metër e shtatëdhjetë centimetra.
Video e ditës