Një pasagjer u përpoq të hapte derën, avioni bëri një ulje emergjente

Foto e avionit të pasagjerëve EPA

Pasagjerët e aeroplanit britanik TUI në linjën Qipro - Britani e Madhe përjetuan një dramë të vërtetë kur njëri prej tyre, gjoja nën ndikimin e opiateve, u përpoq të hapte daljen e emergjencës, duke bërtitur "shihemi në parajsë", dhe avioni bëri një ulje emergjente. në aeroportin e Zagrebit.

Sipas mediave kroate, ngjarja ka ndodhur në natën e së hënës dhe të martës.

Pasagjerët thanë se avioni u nis nga Qiproja me gjashtë orë vonesë dhe më pas një burrë dyshohet se "konsumoi pluhur të bardhë" gjatë fluturimit.

Avion pasagjerësh
foto EPA

Dëshmitarët okularë pohojnë se ishte kokainë, pas së cilës ai fillimisht u lut midis sediljeve në dyshemenë e avionit, dhe më pas në një moment u drejtua për në daljen e emergjencës dhe u përpoq ta hapte atë, duke u thënë atyre "shihemi në parajsë", transmeton portali kroat Croatia. aviacioni

Disa pasagjerë arritën ta mposhtin burrin duke e rrëzuar në dysheme dhe në këtë mënyrë parandaluan përpjekjen e tij të paarsyeshme.

Video e ditës