Të gjitha shërbimet e Google u rrëzuan, Youtube, Gmail nuk funksionojnë… Mund të përdorni vetëm "të fshehtë"

ekran të shtypur

Përdoruesit në të gjithë botën po raportojnë probleme me platformën YouTube. Shërbimi Down Detector tregon se problemet raportohen nga përdoruesit në Evropë, Amerikë dhe një pjesë të Azisë.

Gmail dhe disa shërbime të tjera të Google u rrëzuan gjithashtu në të njëjtën kohë.

Kjo është një rënie në shërbimin e identifikimit, që do të thotë se shërbimet operojnë në një model "incognito".

Problemet filluan 13 orë më parë.

Problemet raportohen gjithashtu nga përdoruesit e Twitter, ku hashtag #YouTubeDOWN është aktualisht aktiv.

Video e ditës