Rënie e numrit të kojotëve të sapoinfektuar në Serbi

Serbia gjatë pandemisë Covid / Foto: EPA-EFE / ANDREJ CUKIC

Në 24 orët e fundit në Serbia 30.288 persona janë testuar kundër Covidium, nga të cilët 14.717 kanë rezultuar pozitivë, ndërsa 28 persona kanë vdekur. Aktualisht janë 113 pacientë me respiratorë në spitale.

Numri i personave që trajtohen për kojotë në spitale është 2.768.

Kujtojmë se dje në Serbi janë testuar 34.817 persona, prej të cilëve 16.403 kanë rezultuar pozitivë dhe 30 persona kanë vdekur. Numri i përgjithshëm i të shtruarve ditën e djeshme ishte 2.729 pacientë.

Video e ditës