'Ky jam unë... tani': Lopez fshiu të gjitha fotot në Instagram, më pas i dedikoi një këngë Benit

Foto: Printscreen - Instagram

Kanë kaluar njëzet e katër orë nga këngëtarja Jennifer Lopez pa asnjë njoftim, ai fshiu të gjitha postimet e tij në Instagram dhe e zëvendësoi foton e profilit me një sfond të zi. Lëvizja e divës latine shqetësoi 226 milionë ndjekësit e saj, por sot ajo ka zbuluar arsyen e këtij vendimi.

Foto: Printscreen - Instagram

Megjithatë, pas kësaj lëvizjeje qëndron vetëm një dredhi e mirë marketingu si një promovim perfekt për albumin e fundit të J-Lo.

Kanë kaluar njëzet vjet nga publikimi i albumit "This Is Me…Then", të cilin diva latine dhe ekipi i saj e zgjodhën si datën perfekte për të shpallur albumin e ri "This Is Me…Now".

 

Shiko këtë post në Instagram

 

Postuar nga Jennifer Lopez (@jlo)

Ajo e përshkroi albumin e ri si "një kronikë e një udhëtimi emocional, shpirtëror dhe psikologjik gjatë dy dekadave të fundit".

 

Shiko këtë post në Instagram

 

Një postim i shpërndarë nga Robson (@cine.robs)


Për të kujtuar, albumi origjinal i ishte kushtuar të dashurit të saj të atëhershëm Ben Affleck, me të cilin ajo tani është e martuar. Albumi i ri përmban trembëdhjetë këngë, duke përfshirë disa që aludojnë për marrëdhënien e saj me Affleck, si "Dear Ben pt. II' dhe 'Udhëtimi i mesnatës në Vegas', një referencë e qartë për dasmën e tyre të parë.

Video e ditës