Këto janë datat më të rrezikshme të dhjetorit dhe të gjitha shenjat e horoskopit duhet të kenë kujdes

Foto: Profimedia

Ditët më të rrezikshme të dhjetorit janë ditët kur ka një probabilitet të shtuar për të hasur probleme dhe vështirësi në rrugën tuaj. Astrologët zbulojnë se cilat ditë të dhjetorit do të duhet të jeni jashtëzakonisht të kujdesshëm.

Në muajin e fundit të vitit do të ketë katër ditë të rrezikshme. Secila prej tyre do të jetë unike, kështu që qasja për zgjidhjen e problemeve dhe problemeve për secilin prej tyre do të jetë e ndryshme. Në ditë të tilla, absolutisht gjithçka është e rëndësishme - nga mënyra se si reagoni ndaj problemeve deri te pamja juaj.

6 Dhjetor

Merkuri hyn në Bricjap Mërkuri në Bricjap ndihet mjaft keq. Rrjedhat e saj të energjisë janë të shtrembëruara, kështu që njerëzit bëhen më të fshehtë. Nga data 6 dhjetor deri në fund të vitit presim ulje të produktivitetit, gjë që bashkë me festat e ardhshme ndikon ndjeshëm në efikasitetin e çdo pune dhe biznesi në përgjithësi. Elementi i Tokës do të shtrembërojë rrjedhën e informacionit, ndaj kini kujdes nga thashethemet dhe thashethemet, veçanërisht në ditën e vetë tranzicionit më 6 dhjetor.

10 Dhjetor

Afërdita hyn në Bricjap pas Mërkurit dhe Venusi do të hyjë në Bricjap, me të cilin tani është relativisht afër. Afërdita në Bricjap gjithashtu ndihet keq, kështu që thjesht mund të konkludojmë se 20 ditët e fundit të vitit 2022 do të jenë jashtëzakonisht të vështira. Vetë dita e tranzicionit do të karakterizohet nga rritja e lakmisë, egoizmit dhe në disa raste nervozizmi, i cili do të zëvendësojë qetësinë.

21 Dhjetor

Solstici i dimrit nuk është dita më e lehtë. Kjo kohë do të jetë pak nervoze, sepse në atë kohë Dielli do t'ia dorëzojë frenat Hënës dhe Hëna në rënie do të jetë në Shigjetar atë ditë. Ky pozicion i Hënës ka një ndikim jashtëzakonisht negativ në energjinë e tij, kështu që dita do të jetë mjaft e vështirë dhe e paparashikueshme. Shumë njerëz do të sillen në mënyrë agresive dhe shumë të pabesueshme.

29 dhjetor - dita më e rrezikshme e dhjetorit

E para është fillimi i lëvizjes retrograde të Mërkurit. Jo vetëm që është në një pozicion shumë të pafavorshëm te Bricjapi, por do të fillojë të lëvizë në mënyrë retrograde, gjë që do të shkaktojë edhe më shumë probleme. Kini kujdes në ditët e fundit të 2022 kur komunikoni me persona të panjohur. Mos i tregoni askujt për planet tuaja për fillimin e vitit 2023.

Mërkuri dhe Venusi do të jenë në komunikim të ndërsjellë më 29 dhjetor. Për analogji me lidhjen e mëparshme të këtyre dy planetëve, që ishte në nëntor, më 29 dhjetor nuk duhet të jeni agresiv ose të "mbyteni" në mendimet e së shkuarës. Në këtë ditë, njerëzit do të bëhen më hakmarrës, negativë dhe të paparashikueshëm. Jini të kujdesshëm dhe mos u futni në konflikte. Gjithashtu, mos harroni se do të ketë ditë të mira, të favorshme në dhjetor. Ju dëshirojmë lumturi, mirësi dhe humor të mirë çdo ditë!

 

Video e ditës