Koncerti i “Whitesnake” në Shkup është anuluar për arsye shëndetësore të anëtarëve të grupit

Foto: Profimedia

Koncerti i grupit legjendar të hard rock-ut Gjarper i bardhe që ishte dashur të mbahej më 12 korrik në Shkup dhe zyrtarisht u anulua për shkak të sëmundjes së anëtarëve të grupit.

“Me keqardhjen më të madhe më duhet të njoftoj se, për shkak të shëndetit të keq dhe me urdhër të mjekut, Whitesnake nuk janë në gjendje të vazhdojnë turneun e tyre evropian të lamtumirës. I kërkoj ndjesë më të sinqertë të gjithë fansave që prisnin me padurim datat e mbetura. "Të gjithë "gjarpërinjtë" tanë dhe stafi i turneut që punuan aq shumë për të realizuar këto koncerte, si dhe promovuesit dhe profesionistët e tjerë që organizuan turneun, ju dua dhe vlerësoj," tha frontmeni. David Coverdale.

Për arsye shëndetësore, përveç katër koncerteve të anuluara më parë, grupi anuloi edhe pjesën tjetër të turneut evropian në të cilin, nga shtatë koncerte, tre do të organizoheshin nga Avalon Productions – Shkupi, Beogradi dhe Sarajeva.

- Tani për tani nuk kemi informacion nëse koncertet do të kenë një datë të re dhe për këtë arsye do të bëjmë rimbursim të plotë të mjeteve - njoftuan nga "Avalon". Më shumë informacion dhe detaje rreth procesit të rimbursimit do të postohen së shpejti në rrjetet sociale të Avalon.

Avalon Productions u kërkon falje të gjithë fansave dhe i falënderon për mbështetjen e tyre gjatë këtyre momenteve të vështira ku ata janë absolutisht të pafuqishëm pasi shëndeti i David Coverdale dhe anëtarëve të grupit është i pari.

* Shpallje komerciale

 

 

 

Video e ditës