Gjenden mbetje të trupit të njeriut në një kanal në Gjorçe

Foto: MIA

Mbetjet e trupit të njeriut janë gjetur dje në një kanal pranë një hekurudhe në lagjen Gjorçe Petrov në Shkup, njoftoi MPB.

“Me datë 25.09.2022, në ora 14.07:XNUMX, në Stacionin Policor Gjorçe Petrov është raportuar se në një kanal pranë hekurudhës në afërsi të rrugës Radushka, janë gjetur mbetjet e një skeleti njeriu të mbështjellë me cohë.

Në vendngjarje është kryer këqyrja dhe po merren masat për zbardhjen e rastit.

Video e ditës