Osmani: Në këto kohë të vështira jemi me Ukrainën

Bujar Osmani Ministër i Punëve të Jashtme / Foto: Free Press - Dragan Mitreski

Vendimi i sotëm i Kremlinit për të ndërmarrë veprime ushtarake kundër ushtrisë ruse nuk është gjë tjetër veçse një akt agresioni dhe fillimi i një lufte kundër Ukrainës, akte që ne i dënojmë në termat më të ashpër të mundshëm. ka shkruar në Twitter ministri i Punëve të Jashtme Bujar Osmani.

“Në këto kohë të vështira jemi me Ukrainën, thuhet në njoftimin e ministrit të Jashtëm të Maqedonisë.

LIVE | Ukraina nën sulmin e Rusisë

Video e ditës