Incident i armatosur në një kazino në Kachanichki Pat

Foto Arkivi i Kupës së Botës

Një grup burrash në 11 Mund në një grup të hyrë në kazino mbi Rruga Kaçani teknike dhe tentoi të vidhte bast. Sipas Prokurorisë Publike, ata kanë sulmuar një person i cili ishte duke luajtur pajisje fatmirësisht kanë filluar ta rrahin duke i kërkuar që t'ua jepte para. Pasi viktima ka rezistuar, ata e kanë tërhequr me forcë zvarrë në një kabinë, vazhdoi ta rrihte dhe ta bindte të dilte me ta nga kazinoja.

Për t'u mbrojtur, viktima ka marrë një karrige dhe ka kërcënuar se do t'ia hedhë të dyshuarve. Në atë moment e ka nxjerrë i dyshuari i parë pistoletë nga brezi, e ka provuar dhe ka kërcënuar se do ta vriste viktimën. Mirëpo, sulmuesi ka refuzuar të largohet me ta nga kazinoja dhe nga goditjet e shkaktuara ka pësuar lëndime trupore.

“Ekziston dyshimi i arsyeshëm se me veprimet e deklaruara tre të dyshuarit kanë kryer veprën penale të grabitjes. I dyshuari i parë ka kryer edhe veprën penale të rrëmbimit. Duke pasur parasysh se janë plotësuar bazat ligjore, prokurori publik kompetent i ka dorëzuar gjyqtarit të procedurës paraprake nga Gjykata Themelore Penale Shkup propozim për caktimin e masës paraburgim për të dyshuarin e parë. “Nga dy të dyshuarit e tjerë, njëri nuk është privuar nga liria, ndërsa për tjetrin janë propozuar masa sigurie”, pohon PPO.

Tetovarët hodhën bomba molotov në një kazino, duke plagosur policët brenda

Video e ditës