Depozitë Online - Klikoni dhe Kurseni!

Sa herë keni menduar për mënyrën më të shpejtë për të kryer një detyrë shtëpie pa qenë fizikisht i pranishëm ku mund të bëni gjithçka nga distanca? Porositni një lule për një ditëlindje, porositni një pizza për një mbrëmje të Shtunën, një urdhër të përhershëm për shtëpinë… Të gjitha këto gjëra shkojnë normalisht kur ju mund t'i paguani ato përmes telefonit tuaj celular ose përmes një aksesi të thjeshtë nga laptopi juaj. Zakonet e sotme kanë ndryshuar dhe për të ofruar të gjitha shërbimet në mënyrë më efikase, tregu botëror po bën një kthesë të plotë dhe po u kushtohet dinamikisht opsioneve elektronike që zgjedhin mënyra të reja të përdorimit të kohës dhe parave tuaja.

Në një kohë kur vërtet kemi nevojë për një ndjenjë sigurie personale dhe financiare, mundësia e një depozite duket e domosdoshme. Ajo që udhëheq Halkbank AD Shkup është një risi që në mënyrë absolute mbulon nevojat tuaja për kursime, jo vetëm kohë por edhe para. Isshtë një produkt - depozitë në internet, e destinuar për individët që përdorin e-banking të Halkbank, e cila mund të hapet vetëm përmes platformës e-banking. Dhe të gjithë hapat që çojnë në të janë të thjeshtë, me një klikim - në shumë mundësi!

 

Çfarë e karakterizon këtë produkt?


Shuma minimale e hapjes së depozitës është: 3.000 MKD ose 50 EUR

Shuma maksimale e investimit është pa kufi!

Pagesa e interesit është në fund të periudhës së depozitës me afat.

Norma e interesit është fikse.

Me këtë depozitë ju mund t'i afatizoni fondet në 6, 12 dhe 24 muaj.

Për më shumë informacion mbi produktin - thjesht klikoni në këtë lidhja  Mësoni më shumë rreth mundësive për të bërë më shumë për veten tuaj, buxhetin tuaj personal dhe familjar, planet tuaja të ardhshme dhe stabilitetin financiar, por gjithashtu shëndet të mirë dhe kohë të zgjuar - aplikoni pa qenë prezent fizikisht në degët e Halkbank. Sepse njerëzit dhe mirëqenia e tyre janë të rëndësishme.

 

Video e ditës