Vrasje në tentativë në fshatin Veleshtë të Strugës

OVR Struga ka paraqitur kallëzim penal kundër I.K.(53) nga fshati Veleshtë i Strugës për shkak të ekzistimit të shkaqeve të dyshimit për veprën penale “vrasje e mbetur në tentativë”.

Më 25.11.2022, i dyshuari e ka takuar B.D., në një shtëpi në Veleshtë. nga i njëjti fshat dhe pas një debati të ndërsjellë për borxhe të papaguara, ka qëlluar me pushkë B.D. duke i shkaktuar lëndime të rënda trupore.

Video e ditës