Nga sonte: Diskotekat hapen sërish

festa e të rinjve në disko festë në klub
Foto: Long Truong

Asociacioni i klubeve të natës verore të Shkupit njoftoi se kërkesat e tyre për “të shpëtuar jetën e natës në Shkup” janë pranuar nga institucionet kompetente, që do të thotë se do të hapen sërish diskotekat e hapura.

“I shprehim mirënjohjen tonë të madhe mediave, opinionit, kryetares së qytetit të Shkupit – Danela Arsovska, Këshillit të Qytetit të Shkupit, ministrit Oliver Spasovski së bashku me Departamentin e Punëve të Brendshme të Shkupit dhe Ministrit të Ekonomisë Kreshnik. Bekteshi i cili kontribuoi në marrjen e lejeve të punës për vitin 2022 dhe na mundësoi, si në 30 vitet e kaluara, që të rinjve në Shkup t'u ofrojmë jetën e natës pas mesnate”, thuhet në njoftim.

Siç thonë ata, “të rinjtë në Shkup do të kenë përsëri të njëjtën mundësi si të rinjtë në mbarë Maqedoninë dhe në mbarë botën për t'u argëtuar, socializuar në kushte normale dhe të sigurta në klubet e natës verore”.

Video e ditës