Banka NLB ka rritur normat e interesit për disa produkte kreditore

NLB Banka Shkup / Foto: Arkiv

Klientët e NLB Bank kanë marrë një njoftim të pakëndshëm se do të rriten normat e interesit. Është pjesë e produkteve kreditore të bankës.

“Ju informojmë se për shkak të rritjes së normës së bonove të thesarit, Banka NLB ka rritur normën e interesit për kartat e kreditit, lejimin e mbitërheqjes së llogarisë së transaksionit dhe kredinë e menjëhershme me 01.01.2023 pikë përqindje nga data 2,75”, ka dërguar një njoftim prapaveprues. për diçka që tashmë ka hyrë në fuqi.

I dashur lexues,

Qasja jonë në përmbajtjen e internetit është falas, sepse ne besojmë në barazinë në informacion, pavarësisht nëse dikush mund të paguajë apo jo. Prandaj, për të vazhduar punën tonë, kërkojmë mbështetjen e komunitetit tonë të lexuesve duke e mbështetur financiarisht Shtypin e Lirë. Bëhuni anëtar i Sloboden Pechat për të ndihmuar objektet që do të na mundësojnë të ofrojmë informacion afatgjatë dhe cilësor dhe Së bashku të sigurojmë një zë të lirë dhe të pavarur që do të jetë GJITHMONË NË ANËN E POPULLIT.

MBËSHTETNI NJË SHTYP TË LIRË.
ME SHUME FILLESTARE 60 DENARË

Video e ditës