Asnjë parti nuk u regjistrua në ditën e parë të zgjedhjeve të parakohshme parlamentare në Bullgari më 2 tetor

Gruaja kalon pranë posterave të zgjedhjeve të BSP në Sofje, Bullgari / Foto: EPA-EFE / VASSIL DONEV

Asnjë parti apo koalicion nuk është regjistruar ditën e parë në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve për të marrë pjesë në zgjedhjet e parakohshme parlamentare në Bullgari më 2 tetor, njofton korrespondenti i MIA-s nga Sofja.

Dokumentet pranohen nga data 10 gusht dhe vazhdojnë deri më 17 gusht në godinën administrative të Kuvendit Kombëtar.

Deri më 30 gusht, një parti ose koalicion në Bullgari mund të kërkojë fshirjen e regjistrimit për pjesëmarrje në zgjedhjet parlamentare.

Deri më 31 gusht do të përcaktohen me short numrat e partive dhe koalicioneve në fletën e votimit për zgjedhjet e parakohshme parlamentare.

Video e ditës