Nikoloski: Tender skandaloz i "Udha e Maqedonisë", kompania do të marrë mbi dy milionë euro për kositjen e barit dhe krasitjen e pemëve

Nënkryetari i VMRO-DPMNE-së, Aleksandar Nikolloski, ka publikuar në Facebook detaje për atë që ai e quan “tenderi skandaloz i rrugës së Maqedonisë”, me të cilin një kompani e lidhur me BDI-në do të marrë deri në dy milionë euro për krasitjen e pemëve dhe kositjen e barit në rrugë.

“Rruga e Maqedonisë” ka lidhur marrëveshje me një kompani tjetër për çmime 25 herë më të lira për shërbimin e kositjes së barit dhe pemëve në brezin rrugor sesa çmimi i PBBP vlera e së cilës arrin mbi 2 milionë euro. Ose, nëse “Rruga e Maqedonisë” ka ofruar një kompani për prerjen e drurëve dhe kositjen e barit për 0,46 denarë për m2, kompania e re nga Kërçova për tenderin e JPDP-së i ngarkon 12 denarë për m2. Domethënë, kontrata e “Rrugës së Maqedonisë”, e cila është ende e vlefshme, është 1 milion euro për dy vite, dhe kontrata e re e JPDP-së është gati 2,5 milionë euro. 1,5 milionë euro më shumë!”, shkruan Nikoloski.

I dashur lexues,

Qasja jonë në përmbajtjen e internetit është falas, sepse ne besojmë në barazinë në informacion, pavarësisht nëse dikush mund të paguajë apo jo. Prandaj, për të vazhduar punën tonë, kërkojmë mbështetjen e komunitetit tonë të lexuesve duke e mbështetur financiarisht Shtypin e Lirë. Bëhuni anëtar i Sloboden Pechat për të ndihmuar objektet që do të na mundësojnë të ofrojmë informacion afatgjatë dhe cilësor dhe Së bashku të sigurojmë një zë të lirë dhe të pavarur që do të jetë GJITHMONË NË ANËN E POPULLIT.

MBËSHTETNI NJË SHTYP TË LIRË.
ME SHUME FILLESTARE 60 DENARË

Video e ditës