Stuhia mori çatinë nga shtëpia e Çulevit dhe kulmi i grisur nga fqinjët ra mbi makinën e tyre

Foto: MIA

Shtepisë së Çulevit stuhia ia ka hequr një pjesë të çatisë, ndërsa një pjesë e çatisë së grisur fqinjëve ka rënë mbi makinën e tyre dhe e ka dëmtuar atë. Këto janë vetëm disa nga pasojat e stuhisë së përcjellë me shi dhe erë që ka goditur sonte Negotinë.

Në një prononcim për MPB-në, Çulevitë kanë thënë se në shtëpinë e tyre nuk kanë rrymë, andaj fqinjët u kanë lidhur me kabllo për të plotësuar nevojat më elementare të energjisë elektrike.

“Kemi dëme, e gjithë kuzhina është e përmbytur. Ulëriti një erë e tmerrshme, na i hoqi perdet nga duart teksa po përpiqeshim t'i mblidhnim që të mos thyheshin, na shtyu aq fort sa u mbërthyen në mur. Silina, kaloi shpejt, por bëri shumë dëme. Kemi thyer xhamat dhe blindat. Duke qenë se një pjesë e tavanit nuk kishte pllakë por vetëm kallamishte, shiu preku edhe pjesë të tjera të mobiljeve në katin e sipërm. Fillimisht në pjesën e dëmtuar të çatisë janë vendosur najlonet, nuk duhet të bjerë më shi sonte apo nesër, kështu që dëmet do të rregullohen këto ditë”, theksuan ata.

Duke qenë se Bashkia njoftoi se nesër do të formohet një komision për vlerësimin e dëmeve, çulevitë presin të marrin dëmshpërblim.

Foto: MIA
Video e ditës